All-in tarief, simpel en snel

Onbezorgd ALL-IN autorijden
Altijd 36.000 km vrij
Tussentijds van auto veranderen
Laagste prijsgarantie
Ook voor ZZP en MKB

Ontdek het ruime aanbod van Autokorting. Wij bieden je een riant en divers assortiment auto's aan van klein, middelgroot tot groot. Van benzine, hybride tot elektrisch. Van stadsauto’s, hatchbacks tot SUV’s.
All in tarief. Goedkoop, soepel en snelle aanvraag
  • Verzekering: Inclusief All Risk verzekering
  • Wegenbelasting: Inclusief wegenbelasting
  • Geen borg of aanbetaling
  • ​U betaalt pas bij levering
  • Tussentijds van auto veranderen
  • ​​Private lease: Alleen de nieuwste auto's
  • Onderhoud: Wij bellen u voor een gratis onderhoudsbeurt.
  • APK en Reparaties: Altijd veilig op de weg
  • ​Behoud schadevrije jaren
  • ​Internationale pechhulp (ANWB)
Compacte Klasse
Vanaf €239 per maand
VW UP, RENAULT TWINGO

Tussentijds van auto veranderen
Geen borg of aanbetaling
 U betaalt pas bij levering
Middenklasse
Vanaf €349 per maand
MINI 3-Deur, VW POLO, CITROEN DS3

Brandstof: Benzine
Carrosserie: Hatchback

Tussentijds van auto veranderen
Geen borg of aanbetaling
 U betaalt pas bij levering
Middenklasse + 
Vanaf €369 per maand
BMW 1 SERIES, AUDI A3 SPORTBACK, VW GOLF, VOLVO V40

Brandstof: Benzine
Carrosserie: Hatchback

Tussentijds van auto veranderen
Geen borg of aanbetaling
 U betaalt pas bij levering
Premium
Vanaf €429 per maand

Brandstof: Benzine
Carrosserie: Hatchback
Merk: Mercedes

Tussentijds van auto veranderen
Geen borg of aanbetaling
 U betaalt pas bij levering

085 087 2726 
24/7 bereikbaar

Zie jij je droomauto niet staan?
Wij kunnen van elk merk en model de scherpste tarieven bieden.
 Stuur een E-mail met uw wensen naar: sales@autokortingdeals.nl

Kia Picanto

Kira Niro

Volvo XC40

Hoe verloopt het aanvragen van Private Lease?
Online (of telefonisch samen met de Private Lease Specialist van Autokorting) zoek je de auto uit die voldoet aan jouw wensen. Vervolgens vraag je een offerte aan of bestel je de auto direct. Dat kan 24/7 online door bij de auto te kiezen voor ‘Bestellen’.

Als je kiest voor ‘Bestellen’ dan ontvang je binnen 24 uur een E-mail met het aanvraag formulier. 
Kan ik gedurende het leasecontract het aantal jaarkilometers en/of de looptijd aanpassen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Denk dus, voor je het leasecontract aangaat, goed na over het aantal kilometers dat je verwacht te gaan rijden per jaar en over de gewenste looptijd. Houd bij het bepalen van het aantal jaarkilometers ook altijd wat extra speling aan. De ervaring leert dat je met een private lease auto altijd meer kilometers rijdt dan je vooraf hebt ingeschat.
Heb ik naast de leasetermijnbedragen nog andere kosten?
Ja. Naast de termijnbedragen betaal je altijd zelf de brandstofkosten, kosten voor autowassen en eventuele bekeuringen. Ook gelden er extra kosten wanneer je onzorgvuldig met de auto omgaat of meer kilometers rijdt dan je vooraf hebt opgegeven. Verder komen er bijvoorbeeld kosten voor je rekening in geval je schade aan je auto krijgt. Je betaalt namelijk altijd standaard een eigen bijdrage bij schade, tenzij de schadekosten volledig worden betaald door een eventuele tegenpartij. De hoogte van de Eigen bijdrage bij schade staat vermeld op je leasecontract. Is het schadebedrag lager dan de eigen bijdrage, dan verrekenen we de werkelijke schadekosten met jou.
Alle kosten die voor jouw rekening komen, staan in het leasecontract en de bijbehorende voorwaarden beschreven. We adviseren je deze documenten goed door te nemen!
Wie mogen de private lease auto besturen?
Iedereen mag de private lease auto besturen, mits deze wettelijk bevoegd is om achter het stuur plaats te nemen én mits de contractant toestemming heeft gegeven. Het is wel belangrijk om te weten dat de contractant altijd verantwoordelijkheid draagt voor de auto. Uitgebreide informatie over dit onderwerp is te lezen in de Algemene voorwaarden.
Wanneer start de leaseperiode?
De leaseperiode start zodra je de auto ophaalt bij de dealer. Natuurlijk controleer je daar of alles naar wens is en teken je voor ontvangst van de auto de ontvangstbevestiging. Stel dat je de auto, om welke reden dan ook, een dag(en) later ophaalt, dan gaat het contract in vanaf de in eerste instantie afgesproken ophaaldatum.
Kan ik mijn jaarkilometers tussentijds aanpassen?
Nee, het aanpassen van je jaarkilometrage is niet mogelijk. Maar heb je minder kilometers gereden dan je jaarkilometrage, dan ben je die kilometers niet kwijt! Je neemt deze niet gereden kilometers gewoon mee naar het volgende jaar. Autokorting rekent namelijk aan het einde van het contract met het aantal werkelijk gereden kilometers, ten opzichte van de afgesproken kilometers die je totaal had mogen rijden (zoals vastgelegd in je contract). Wel zo eerlijk!
Schade aan een band, anders dan slijtage, hoe gaat Autokorting daarmee om?
Tijdens het gebruik van de auto slijten de banden. In het leasecontract is het onderhoud van banden en reguliere slijtage inbegrepen. Een kapot gereden band, door bijvoorbeeld tegen een stoeprand aanrijden, wordt gezien als een niet verhaalbare schade. Daarom wordt het niet versleten deel van de kapot gereden band (restprofiel) als eigen risico aan je doorbelast. Meer informatie hierover in het gedeelte ‘Mijn Leaseauto‘ onder bandenservice.
Mag ik accessoires of andere wijzigingen/toevoegingen aanbrengen in de auto?
Dat mag als Autokorting je daarvoor vooraf schriftelijk toestemming geeft. De accessoires (zoals een trekhaak) moeten aangebracht en eventueel verwijderd kunnen worden, zonder dat schade aan de auto ontstaat. Vóór inlevering van de auto moeten de accessoires verwijderd worden, behalve als Autokorting je aangeeft dat dat niet nodig is. Denk bijvoorbeeld aan een trekhaak. Kosten van verzekering, onderhoud, reparatie en vervanging van de door jou aangebrachte accessoires zijn voor je eigen rekening en vallen buiten het leasecontract.
Contact
24/7 bereikbaar
©2022 Autokorting B.V.
sales@autokortingdeals.nl
ma - vr | 9.00 tot 17.00 uur
Live chat: Online
Powered By ClickFunnels.com